Brightning Lijn

Een dermatologisch getest huidverhelderend programma dat het uiterlijk van donkere vlekken drastisch vermindert, hyperpigmentatie van de huid voorkomt, de huid soepel maakt en zichtbaar de tekenen van veroudering tegengaat. De huid ziet er stralend en helder uit.

Brightening Mask

ALLE HUIDTYPES
Een romig masker met een hoog gehalte aan huidverhelderende ingrediënten. Het Brightening Mask biedt een intensieve therapie die de huid egaler en strakker maakt en verlicht van irritatie en roodheid.

DERMATOLOGISCH GETEST
Inhoud: 50ml / 1.69 fl. oz

Brightening Cream 24hr

ALLE HUIDTYPES
Sterk geconcentreerde crème geformuleerd met de meest biologisch vitamine C, geselecteerde kruidenextracten en arbutine, gericht op pigmentatie met drievoudig verhelderend effect. De optimale vochtbalans van de huid wordt aangevuld en onderhouden dankzij Shea Butter en Macadamia Oil. Deze krachtige crème brengt glans terug, bevordert een gezond uitziende huid en behandelt en voorkomt hyperpigmentatie. Bovendien verminderen de belangrijkste ingrediënten van deze crème zichtbaar de tekenen van veroudering en verbeteren ze de huidelasticiteit.

DERMATOLOGISCH GETEST
Inhoud: 50ml / 1.69 fl. oz

Brightening Cream SPF50

ALLE HUIDTYPES
Lichtgewicht beschermende crème met innovatieve filters, licht-geactiveerde vitamine D3 en Ectoïne. Het gebruik van een innovatief stabiel filtersysteem biedt een breed scala aan bescherming tegen de schadelijke effecten van zonlicht en andere bronnen van straling (UVA, UVB, IR, VIS). Ectoïne hydrateert intensief, elimineert donkere vlekken en voorkomt veroudering ontstaan door photo-aging.

DERMATOLOGISCH GETEST
Inhoud: 50ml / 1.69 fl. oz

Brightening Exfoliating Serum

ALLE HUIDTYPES
Een innovatieve formule die voorkomt dat het gezicht rood wordt, met als resultaat een egale huidtint. Door zijn zacht exfoliërende werking en sterke antioxiderende eigenschappen verfrist en verheldert het de huid. De synergie van gluconolacton en lactobionzuur heeft de eigenschap om watermoleculen te binden wat zorgt voor een verhoogde hydratatie van de huid.

DERMATOLOGISCH GETEST
Inhoud: 30ml / 1.01 fl. oz

De cellJet van Reviderm

De cellJet van Reviderm is een professioneel instrument, dat door middel van geluidstrillingen een serum met een zeer hoge concentratie vitamine C in de huid sluist. Vitamine C is een sterke antioxidant die de aanmaak van collageen stimuleert. De behandeling verstrakt de huid, wat een liftend effect geeft. Door de verbeterde doorbloeding, wordt de huid beter voorzien van zuurstof en voedingsstoffen.

Uniek is dat de cellJET twee weken gehuurd kan worden voor thuisgebruik.