Algen Peeling (Bio-peeling)

De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen. De Bio Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Aangezien deze cellen zich in de verhoornde huidlaag bevinden, kan de Bio Peeling ook gebruikt worden op de gevoelige huid en bij couperose. Door afname van de verhoornde cellen wordt roodheid verminderd. De peeling versnelt de celdeling van de huid van 28 dagen naar 10 dagen. De Algen Peeling is geschikt voor alle huidtypen en uitermate geschikt voor het behandelen van diverse huidproblemen.

Het aantal behandelingen dat nodig is om het gewenste resultaat te behalen, hangt van het onderliggende huidprobleem af. Over het algemeen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk om het gewenste resultaat te kunnen behalen. Bij acne of huidonzuiverheden wordt bijvoorbeeld een kuurverband van minimaal 3 behandelingen om de 2 weken geadviseerd. Na de Bio peeling ziet de huid er wat rood uit en zult u lichte tintelingen ervaren. Dit verdwijnt meestal na een paar uur en na 3 dagen kan de huid licht schilferen.

Geschikt voor het behandelen van de volgende huidproblemen: Acne & de vette huid, Gevoelige huid, Hyperpigmentatie & pigmentvlekken, Couperose, Rosacea, Littekens, Grove poriën, Preventief tegen houdveroudering, Behandeldoelen, Het stoppen van ontstekingen, Het normaliseren van de talgklieren, Herstellen van de beschadigde cellen en dieptereiniging van de poriën, Stimuleren van regeneratie, Verzachten van de huid, Stimuleren van de collageen- en elastineproductie, De Algen Peeling is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid

0 619 006 369
info@beautysalonaglaia.nl

U kunt rondom de salon
gratis parkeren!

Maandag      10⁰⁰–18⁰⁰
Dinsdag            9⁰⁰–20⁰⁰
Woensdag      9⁰⁰–20⁰⁰
Donderdag     9⁰⁰–20⁰⁰
Vrijdag              9⁰⁰–18⁰⁰
Zaterdag          9⁰⁰–16⁰⁰
© 2020-2021 Beauty Salon Aglaia  Privacy Beleid  ·  Website: klamczynski.nl