Cavitatie Peeling

Prijs: €55

Cavitatie Peeling, ook wel Ultrasound peeling genoemd, reinigt de huid met behulp van ultrasone golven en micromassage. Een zeer diepe peeling bevrijdt niet alleen de poriën van dode huidcellen, maar ook van mee-eters, talg, bacteriën, make-up resten, gifstoffen en andere onzuiverheden. Dit proces verbetert de microcirculatie en de zuurstofvoorziening van de cellen en zorgt voor een betere opname van werkstoffen door de huid. Hierdoor wordt de stofwisseling van in de huid bevorderd.

Ultrasound Peeling is geschikt voor de behandeling van acne, een vette huid, grove poriën en ook voor snel geïrriteerde, gevoelige en dunne huiden en huiden met verwijde haarvaatjes. De huid wordt weer geactiveerd en optimaal gehydrateerd waardoor uw huid er al na de eerste behandeling jonger uit gaat zien en gaat stralen.

Cavitatie Peeling is geschikt voor de volgende huidproblemen: Gevoelige huid, Zonverbrande huid, Couperosehuid, Acnehuid (afvoer van talg, de ph-waarde van de huid wordt herstelt), Lymfedrainage

0 619 006 369
info@beautysalonaglaia.nl

U kunt rondom de salon
gratis parkeren!

Maandag      10⁰⁰–18⁰⁰
Dinsdag            9⁰⁰–20⁰⁰
Woensdag      9⁰⁰–20⁰⁰
Donderdag     9⁰⁰–20⁰⁰
Vrijdag              9⁰⁰–18⁰⁰
Zaterdag          9⁰⁰–16⁰⁰
© 2020-2021 Beauty Salon Aglaia  Privacy Beleid  ·  Website: klamczynski.nl