Meso Infusion

Prijs: €70

Met Meso Infusion, ook wel mesotherapie zonder naalden genoemd, worden actieve bestanddelen dieper de huid in gesluisd. Het apparaat is inzetbaar voor de meeste huidproblemen van zowel het gelaat als het lichaam. Het voordeel van Meso Infusion is dat het geen neveneffecten kent zoals bij de klassieke mesotherapie.

Meso Infusion werkt op basis van de volgende 4 technieken:

  • Activerende stroom:deze techniek wordt gebruikt voor het activeren van de circulatie, het stimuleren van de celstofwisselingsprocessen en de hydratatie van de weefsels.
  • Hydro-elektroforese:hierbij wordt gebruik gemaakt van stroom, met als doel de penetratie van geïoniseerde bestanddelen binnenin de weefsels te vergroten.
  • Elektroporatie:bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van elektrische stroom voor het creëren van elektromagnetische golven die de doorlaatbaarheid van de celmembranen vergroten, en tijdelijke en omkeerbare openingen vormen om de opname van actieve bestanddelen te bevorderen.
  • Cryotherapie:deze koude techniek met kalmerend en verstevigend effect zorgt voor het vernauwen van de bloedvaten en drainage van de weefsels, terwijl de actieve bestanddelen langer actief blijven.

Meso Infusion is ontworpen voor het uitvoeren van esthetische therapieën met lichaamseigen stoffen, zoals hyaluronzuur en een mix van vitaminen en mineralen. Het maximaliseert de opname capaciteit van de huid en de efficiëntie van de actieve ingrediënten. Na de behandeling wordt zonnebank, sporten en zwemmen voor minimaal 48 uur afgeraden. Ook wordt geadviseerd tussen de behandelingen minimaal factor 30 te gebruiken.

Deze techniek is inzetbaar bij veel voorkomende huidproblemen en huidindicaties als: Huidveroudering, Huidverslapping, Huidvlekken, Rimpels, Lijntjes, Doffe huid, Volumeverlies, Het voorkomen van huidveroudering, Versterken en verbeteren van beschadigde huid door bijvoorbeeld zon, roken of milieuvervuiling, Om een dagelijkse (anti-age) huidverzorging aan te vullen, en de werking ervan te verdiepen

0 619 006 369
info@beautysalonaglaia.nl

U kunt rondom de salon
gratis parkeren!

Maandag      10⁰⁰–18⁰⁰
Dinsdag            9⁰⁰–20⁰⁰
Woensdag      9⁰⁰–20⁰⁰
Donderdag     9⁰⁰–20⁰⁰
Vrijdag              9⁰⁰–18⁰⁰
Zaterdag          9⁰⁰–16⁰⁰
© 2020-2021 Beauty Salon Aglaia  Privacy Beleid  ·  Website: klamczynski.nl