Microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling is een veilige mechanische peeling waarbij, met behulp van een diamanten kop, de dode huidcellen van de opperhuid versneld verwijderd en door vacuümtechniek opgezogen worden. Deze methode zorgt ervoor dat de doorbloeding van de huid en de aanmaak van collageen worden gestimuleerd. De huid wordt door de behandeling geprikkeld om zichzelf te vernieuwen en collageen en elastine aan te maken, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd. Het hangt van de leeftijd en de conditie van de huid af hoeveel behandelingen een patiënt nodig heeft. Een indicatie is 6 behandelingen tot ongeveer 45 jaar, na deze leeftijd zijn er gemiddeld 8-10 behandelingen nodig, omdat de celdeling trager wordt naar mate men ouder wordt.

Met een kuur wordt het mooiste resultaat behaald. Onder een kuur verstaan wij een opeenvolgende reeks van ten minste 6 behandelingen. Tijdens een kuur mag de patiënt 1 keer per week tot 2 weken een behandeling ondergaan. Er mogen maximaal 2 kuren per jaar worden gevolgd. Daarna kan het resultaat tussentijds behouden worden met 1 behandeling om de 4 tot 6 weken.

Huidproblemen die we kunnen behandelen met microdermabrasie zijn: Fijne rimpels, Onzuivere huiden, Oppervlakkige pigmentvlekken, Acne littekens, Zonneschade, Rokershuid, Grove poriën, Grove huidstructuur, Futloze huid

0 619 006 369
info@beautysalonaglaia.nl

U kunt rondom de salon
gratis parkeren!

Maandag      10⁰⁰–18⁰⁰
Dinsdag            9⁰⁰–20⁰⁰
Woensdag      9⁰⁰–20⁰⁰
Donderdag     9⁰⁰–20⁰⁰
Vrijdag              9⁰⁰–18⁰⁰
Zaterdag          9⁰⁰–16⁰⁰
© 2020-2021 Beauty Salon Aglaia  Privacy Beleid  ·  Website: klamczynski.nl