Oxybrasie

Prijs: €60

Oxybrasie wordt ook wel zuurstofbehandeling genoemd. Door middel van deze behandeling worden de dode huidcellen gestimuleerd tot afschilfering met behulp van een zoutoplossing en zuurstof. Oxybrasie kan worden toegepast bij alle huidtypen en brengt geen risico’s met zich mee. Het kan daarom ook worden ingezet bij gevoelige-, vasculaire-en acnehuiden. Oxybrasie zorgt voor een diepe reiniging van alle onzuiverheden en exfoliatie van de huid. Grove poriën en acne littekens worden verminderd en de bloedvaten beter doorbloedt. Bovendien zullen ouderdomsvlekken en pigmentaties, opgelopen door overmatig zonnen, egaler worden. De huid wordt intensief zuurstofrijk en dus opgehelderd, verfrist en gehydrateerd. De behandeling is niet-invasief en volledig pijnloos. Een aangenaam briesje koele lucht is het enige dat op de huid wordt gevoeld. De procedure wordt nat uitgevoerd, wat een gevoel van koelte en opluchting geeft.

De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen lichaamsgebied. Een behandeling op het gelaat duurt bijvoorbeeld gemiddeld 30 minuten. Het wordt aanbevolen om een ​​reeks behandelingen uit te voeren, de hoeveelheid wordt individueel bepaald. Afhankelijk van het type huid en de problemen, worden de beste resultaten verkregen bij 3 tot 7 behandelingen om de 10-14 dagen. De behandeling vereist geen herstel en sluit niet uit van dagelijkse activiteiten. Direct na de behandeling kunt u een licht brandend gevoel voelen. Na de behandeling wordt zonnebank, sporten en zwemmen voor minimaal 48 uur afgeraden. Ook wordt geadviseerd tussen de behandelingen minimaal factor 30 te gebruiken.

De oxybrasie behandeling kan zowel op het gelaat als op het lichaam toegepast worden. Deze methode wordt ook gebruikt om psoriasis te behandelen, door dode huidcellen te verwijderen en de getroffen gebieden te hydrateren, wordt het keratoseproces aanzienlijk vertraagd.

Huidproblemen die we kunnen met oxybrasie kunnen behandelen zijn: Capillaire huid, gevoelig, met verkleuring, Beschadigde huid, Tegen rimpels, Anti-veroudering, Grijze, droge huid, Moet worden schoongemaakt, Acne huid, Acne littekens, Cellulitis, Striae, Gebrek aan stevigheid van de huid, Gebrek aan hydratatie, voeding De behandeling wordt afgeraden bij: Huidkanker, Open wonden, Acute etterende ontsteking van de huid, Sinusitis, Allergieënm Recente operatie

0 619 006 369
info@beautysalonaglaia.nl

U kunt rondom de salon
gratis parkeren!

Maandag      10⁰⁰–18⁰⁰
Dinsdag            9⁰⁰–20⁰⁰
Woensdag      9⁰⁰–20⁰⁰
Donderdag     9⁰⁰–20⁰⁰
Vrijdag              9⁰⁰–18⁰⁰
Zaterdag          9⁰⁰–16⁰⁰
© 2020-2021 Beauty Salon Aglaia  Privacy Beleid  ·  Website: klamczynski.nl