Oxygen Treatment

Zuurstof is essentieel om de doffe en verouderde huid te verjongen en rimpels en lijntjes te verminderen. Zuurstof is ook van belang om acne op de juiste wijze te behandelen. Als uw huid ademt, zal alles wat u daarna op het gebied van huidverzorging doet, nog betere resultaten geven. Wanneer de huid geen zuurstof bevat, vernauwen de bloedvaten, waardoor de huid minder goed functioneert. Een droge en/of doffe huid maakt onnodig jaren ouder en zorgt ervoor dat de gebruikelijke huidverzorging minder of helemaal niet zijn werk kan doen.

Als u niet genoeg slaaptstress ervaart of hormonale schommelingen , kunnen de effecten snel zichtbaar worden op de huid. Afvalstoffen uit de omgeving en een ongezonde levenswijze kunnen de effecten verder verergeren, waardoor de huid er ver van gezond uitziet. De Oxygen treatment behandeling is geschikt voor ieder huidtype met degeneratie (verlies van elasticiteit en kleur), vermoeidheid en zuurstoftekort. De Oxygen treatment behandeling is geschikt voor ieder huidtype met degeneratie (verlies van elasticiteit en kleur), vermoeidheid en zuurstoftekort.

De huid voorzien van moleculaire zuurstof in alle lagen, Het normaliseren van de vochtbalans, Het verhogen van de aanwezigheid van collageen, elastine en bloedcellen, Activeren van het celmetabolisme, waardoor de productie van nieuwe cellen wordt gestimuleerd, Stimuleren van de bloedcirculatie, Activeren van het herstel van de epidermale cellen

0 619 006 369
info@beautysalonaglaia.nl

U kunt rondom de salon
gratis parkeren!

Maandag      10⁰⁰–18⁰⁰
Dinsdag            9⁰⁰–20⁰⁰
Woensdag      9⁰⁰–20⁰⁰
Donderdag     9⁰⁰–20⁰⁰
Vrijdag              9⁰⁰–18⁰⁰
Zaterdag          9⁰⁰–16⁰⁰
© 2020-2021 Beauty Salon Aglaia  Privacy Beleid  ·  Website: klamczynski.nl