Age Reverse

Genetische huidveroudering is een proces dat uiteindelijk iedereen overkomt. DÉCAAR Age Reverse producten zijn ontwikkeld om rimpels te bestrijden door, te werken aan de stevigheid en hydratatie van de huid. Doordat de celvernieuwing gestimuleerd wordt zal de huid er altijd op zijn jeugdigst uitzien. Het gebruik van goud, hyaluronzuur en peptiden zorgt voor een multifunctioneel resultaat door de huid te hydrateren, vuil en vet te verwijderen, elasticiteit van de huid te herstellen en rimpels te verminderen.

Elixir Serum

Verkoop: 30 ml
VOOR HUID REGENERATIE

Een sterk gecondenseerd serum dat mimische rimpels elimineert. Het elixer heeft een zijdezachte, delicate, niet-vette textuur en een aangename geur. Een nieuwe generatie ingrediënten wordt gebruikt in deze formule om zo het onmiddellijke effect van huidverlichting te bieden. Het elixerserum herstelt de gezondheid van de rijpere huid en vermindert schade veroorzaakt door de zon. Het verzacht rimpels, stimuleert de productie van collageen en elastine, verstevigt, hydrateert en beschermt de huid tegen vochtverlies en schadelijke externe factoren.

Lift Firming Eye cream

Verkoop: 30 ml
ALLE HUIDTYPES

Deze rijke en innovatieve oogcrème werkt effectief tegen fijne lijntjes, verzacht rimpels en verbetert de huid teint, waardoor de huid rondom de ogen er uitgerust uitziet. Fijne lijnen en vochtophopingen worden verminderd en de huid wordt gehydrateerd en hersteld.

Neck And Décolleté Lifting Cream

Verkoop: 50ml
VOOR HUID REGENERATIE

De ultieme samenstelling van actieve ingrediënten met krachtige regenererende eigenschappen. Met zijn unieke formule vermindert het product rimpels en geeft het een zijdezachte en gladde, stevige en gehydrateerde huid. Het regenereert en herstelt de zonbeschadigde huid en geeft het zijn elasticiteit en structuur terug.

Youth Elixir Day Cream

Verkoop: 50ml
VOOR HUID REGENERATIE

Dit is een zeer geavanceerde anti-aging verjongende dagcrème met sterke regenererende en herstellende eigenschappen. Rijk aan zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten, vertoont het spectaculaire anti-rimpel en gladmakende eigenschappen waarmee de huid zijdezacht wordt gemaakt. Het voedt, hydrateert en verzacht de huid waardoor het er jonger, strakker en stralender uitziet.

Elixir Night Rich Nourishing

Verkoop: 50ml
VOOR HUID REGENERATIE

Rijke, volle en voedende nachtcrème met antirimpel en regenererende eigenschappen. Dit product is speciaal gemaakt voor veeleisende rijpe huid.

0 619 006 369
info@beautysalonaglaia.nl

U kunt rondom de salon
gratis parkeren!

Maandag      10⁰⁰–18⁰⁰
Dinsdag            9⁰⁰–20⁰⁰
Woensdag      9⁰⁰–20⁰⁰
Donderdag     9⁰⁰–20⁰⁰
Vrijdag              9⁰⁰–18⁰⁰
Zaterdag          9⁰⁰–16⁰⁰
© 2020-2021 Beauty Salon Aglaia  Privacy Beleid  ·  Website: klamczynski.nl