Brightning Lijn

Een dermatologisch getest huidverhelderend programma dat het uiterlijk van donkere vlekken drastisch vermindert, hyperpigmentatie van de huid voorkomt, de huid soepel maakt en zichtbaar de tekenen van veroudering tegengaat. De huid ziet er stralend en helder uit.

Brightening Mask

Inhoud: 50ml / 1.69 fl. Oz
ALLE HUIDTYPES, DERMATOLOGISCH GETEST

Een romig masker met een hoog gehalte aan huidverhelderende ingrediënten. Het Brightening Mask biedt een intensieve therapie die de huid egaler en strakker maakt en verlicht van irritatie en roodheid.

Brightening Cream 24hr

Inhoud: 50ml / 1.69 fl. Oz
ALLE HUIDTYPES, DERMATOLOGISCH GETEST

Sterk geconcentreerde crème geformuleerd met de meest biologisch vitamine C, geselecteerde kruidenextracten en arbutine, gericht op pigmentatie met drievoudig verhelderend effect. De optimale vochtbalans van de huid wordt aangevuld en onderhouden dankzij Shea Butter en Macadamia Oil. Deze krachtige crème brengt glans terug, bevordert een gezond uitziende huid en behandelt en voorkomt hyperpigmentatie. Bovendien verminderen de belangrijkste ingrediënten van deze crème zichtbaar de tekenen van veroudering en verbeteren ze de huidelasticiteit.

Brightening Cream SPF50

Inhoud: 50ml / 1.69 fl. oz
ALLE HUIDTYPES, DERMATOLOGISCH GETEST

Lichtgewicht beschermende crème met innovatieve filters, licht-geactiveerde vitamine D3 en Ectoïne. Het gebruik van een innovatief stabiel filtersysteem biedt een breed scala aan bescherming tegen de schadelijke effecten van zonlicht en andere bronnen van straling (UVA, UVB, IR, VIS). Ectoïne hydrateert intensief, elimineert donkere vlekken en voorkomt veroudering ontstaan door photo-aging.

Brightening Exfoliating Serum

Inhoud: 30ml / 1.01 fl. oz
ALLE HUIDTYPES, DERMATOLOGISCH GETEST

Een innovatieve formule die voorkomt dat het gezicht rood wordt, met als resultaat een egale huidtint. Door zijn zacht exfoliërende werking en sterke antioxiderende eigenschappen verfrist en verheldert het de huid. De synergie van gluconolacton en lactobionzuur heeft de eigenschap om watermoleculen te binden wat zorgt voor een verhoogde hydratatie van de huid.

De cellJet van Reviderm

De cellJet van Reviderm is een professioneel instrument, dat door middel van geluidstrillingen een serum met een zeer hoge concentratie vitamine C in de huid sluist. Vitamine C is een sterke antioxidant die de aanmaak van collageen stimuleert. De behandeling verstrakt de huid, wat een liftend effect geeft. Door de verbeterde doorbloeding, wordt de huid beter voorzien van zuurstof en voedingsstoffen.

Uniek is dat de cellJET twee weken gehuurd kan worden voor thuisgebruik.

0 619 006 369
info@beautysalonaglaia.nl

U kunt rondom de salon
gratis parkeren!

Maandag      10⁰⁰–18⁰⁰
Dinsdag            9⁰⁰–20⁰⁰
Woensdag      9⁰⁰–20⁰⁰
Donderdag     9⁰⁰–20⁰⁰
Vrijdag              9⁰⁰–18⁰⁰
Zaterdag          9⁰⁰–16⁰⁰
© 2020-2021 Beauty Salon Aglaia  Privacy Beleid  ·  Website: klamczynski.nl