Cleansers, Toners & Exfoliators

De ultieme dieptereiniging voor de huid met verstopte poriën en toxische ophoping. Een formule die rijk is aan mineralen, Kaoline, Aloë Vera en Glycerine, die samenwerken om onzuiverheden effectief te verminderen en poriën intensief te reinigen. Krachtige anti-oxidatie bestanddelen neutraliseren schade veroorzaakt door vrije radicalen en verminderen irritatie van de huid. De huid wordt gehydrateerd, de barrièrefunctie versterkt, de talgproductie gereguleerd en het immuunsysteem verbeterd.

Cleansing Milk

Inhoud: 200ml / 6.76 fl. oz
NORMAAL TOT DROGE HUIDTYPEN

Een lichtgewicht vochtregulerende melk voor alle huidtypes. De Cleansing Milk bevat zeer vooruitstrevende werkstoffen, die overmatige verdamping van vocht effectief reguleren. Het laat de huid schoon, gehydrateerd en comfortabel aanvoelen.

Phyto Lotion

Inhoud: 200ml / 6.76 fl. oz
VETTE / GECOMBINEERDE HUID OF ACNEHUID

Bestaat uit natuurlijke botanische extracten geschikt voor de vette en geïrriteerde huid met acne. Deze expertformule vermindert de verschijning van grove poriën, waardoor de huid er schoon en egaal uitziet. Het balanceert overactieve talgklieren en zorgt voor een matte finish.

Natural Exfoliation Scrub

Inhoud: 50ml / 1.69 fl. Oz
ALLE HUIDTYPES

Deze geweldige scrub maakt de huid zijdezacht, egaal en stralend, terwijl mee-eters en verstopte poriën worden verminderd. Het bevat Aloë Vera en Kaoline, die de beschadigde huid hydrateren en herstellen. Deze milde exfoliator kalmeert de huid en geeft het een stralende en gezonde huidtint.

Purifying Cleansing Gel

Inhoud: 200ml / 6.76 fl. oz
GECOMBINEERDE / VETTE HUID

Een zachte reiniger voor de vette en/of gecombineerde huid. Het reinigt de geïrriteerde huid met verstopte poriën of tekenen van acne. Make-up en onzuiverheden worden verwijderd. Het laat de huid fris, zacht en comfortabel aanvoelen.

Make-Up Remover Micellair Lotion

Inhoud: 200ml / 6.76 fl. oz
ALLE HUIDTYPES

Deze Micellair Lotion is geschikt voor alle huidgebieden, inclusief de meest gevoelige gebieden zoals de oogcontour. Oogmake-up wordt gemakkelijk verwijderd, de huid wordt getonifieerd en gehydrateerd zonder irritatie te veroorzaken. De lotion bevat geen irriterende zeepstoffen of alcohol.

PH Balancing Lotion

Inhoud: 200ml / 6.76 fl. Oz
ALLE HUIDTYPES

Helpt de optimale pH-waarde van de huid te behouden en ondersteunt en herstelt de natuurlijke afweer. Dit maakt de huid veerkrachtiger, minder gevoelig en beter in staat om zijn vitale functies te verrichten. De pH balancerende lotion verheldert de huidskleur waardoor deze zacht en stralend blijft.

0 619 006 369
info@beautysalonaglaia.nl

U kunt rondom de salon
gratis parkeren!

Maandag      10⁰⁰–18⁰⁰
Dinsdag            9⁰⁰–20⁰⁰
Woensdag      9⁰⁰–20⁰⁰
Donderdag     9⁰⁰–20⁰⁰
Vrijdag              9⁰⁰–18⁰⁰
Zaterdag          9⁰⁰–16⁰⁰
© 2020-2021 Beauty Salon Aglaia  Privacy Beleid  ·  Website: klamczynski.nl