Oily & Combination Skin

LIJN VOOR DE VETTE / GECOMBINEERDE HUID

Hoe je twee verschillende huidtypes in balans kunt houden, kan een mysterie lijken, maar het ontrafelen van dit mysterie is gemakkelijker dan je zou denken. DÉCAAR gebruikt een combinatie van actieve ingrediënten bestaande uit de lichtste, maar meest effectieve formules om beide huidcondities in evenwicht te brengen.

Calming Mask

Inhoud: 50ml / 1.69 fl. Oz
ALLE HUIDTYPES

Verwijdert dode cellen en vernieuwt de huid. Het Calming Mask zorgt voor een schone en stralende teint. Het vermindert ontstekingen en verbetert de bloedcirculatie. De geavanceerde formule helpt de huid te herstellen van allerlei soorten schade, waaronder schade door de zon, acne en acnelittekens en ontstekingen door verschillende huidaandoeningen, zoals rosacea.

Het DÉCAAR Calming Mask maakt de huid rustig en egaal en vermindert oppervlakkige rimpels. Dit perfect uitgebalanceerde masker heeft zelfs een kalmerend effect op problematische huidtypes met eczeem of huiduitslag. Het is geschikt voor de meest gevoelige huidtypen.

Rebalancing Cream 24hr

Inhoud: 50ml / 1.69 fl. Oz
VETTE & GECOMBINEERDE HUID

Uitzonderlijk lichte crème voor de vette, gecombineerde en acnehuid. Dit product is de perfecte aanvulling op jouw behandelingen bij de DÉCAAR-specialist. Verrijkt met actieve bestanddelen die de huid kalmeren, hydrateren en beschermen tegen mee-eters en eczeem. Het bevat biopolymeren die talg omzetten in onzichtbare microkorrels, zodat een vettige glans effectief wordt voorkomen.

0 619 006 369
info@beautysalonaglaia.nl

U kunt rondom de salon
gratis parkeren!

Maandag      10⁰⁰–18⁰⁰
Dinsdag            9⁰⁰–20⁰⁰
Woensdag      9⁰⁰–20⁰⁰
Donderdag     9⁰⁰–20⁰⁰
Vrijdag              9⁰⁰–18⁰⁰
Zaterdag          9⁰⁰–16⁰⁰
© 2020-2021 Beauty Salon Aglaia  Privacy Beleid  ·  Website: klamczynski.nl